Mavi-Banner

Gönderen Konu: Lütfen cevap...  (Okunma sayısı 1513 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Teo128

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Lütfen cevap...
« : Mayıs 16, 2016, 01:01:50 ÖÖ »
Merhaba  arkadaşlar. Bundan  7 ay öncesinde şüpheli  iliski  sonrası  gereken  zamanda  olduğum  testlerle  konuyu  kapattim. Fakat bu iliskimde idrar yolu enfeksiyonuna yakalandım ilaç  tedavisi  ile  iylestim. Bu olaydan sonra gecen hafta yani 7 ay sonra alkolün etkisiyle bir travesti  ile  korunmalı ilişkim oldu. Cinsel  yolla  bulaşan bir hastalık  geçirmek  hiv riskini artiriyormus. Kafama takilan nokta burası.çünkü  kondom olsa bile anal sekste küçük  bir  riskten hep bahsediyorlar. Sizce bir riskim var mi korunmus olmama rağmen cevaplariniz icin simdiden teşekkürler...
 

Shopska

  • Administrator
  • Katılımcı Üye
  • *****
  • İleti: 177
  • Teşekkür Edildi: 123 kere
  • Akıyor bu akşam maşallah..
    • Hiv ve Aids
Ynt: Lütfen cevap...
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2016, 01:04:17 ÖÖ »
%2 lik risk kondomun yirtilma/patlama hadisesinin oranidir, dogru kullanimda Kondom hiv'den korur!
Kintsukuroi
 
Kullanıcı teşekkür etti: Theodor, Bedavaci, Teo128

Teo128

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Ynt: Lütfen cevap...
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2016, 01:50:58 ÖÖ »
Teşekkür ederim cevabın  için prezervatifi iliski sonrası  kontrol ettim yirtilma falan yoktu zaten bir delik falan olsa ilişkide  bütünlüğünü koruyamaz diye biliyorum.
 

Theodor

  • Global Moderator
  • Katılımcı Üye
  • *****
  • İleti: 580
  • Teşekkür Edildi: 204 kere
Ynt: Lütfen cevap...
« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2016, 11:46:07 ÖÖ »
Korunmussun,korkulacak bir sey yok.
Alet üç santimetreden kucuk degilse kondomda minicik delik olursa zaten is bitimine kadar  basinc ve surtunmeye kocaman olur.
Hiv pozitif olmak ahlâki değil,tıbbi bir durumdur.
 
Kullanıcı teşekkür etti: Teo128

Mavera

  • Global Moderator
  • Katılımcı Üye
  • *****
  • İleti: 4906
  • Teşekkür Edildi: 2196 kere
Ynt: Lütfen cevap...
« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2016, 12:13:20 ÖS »
Üç santim ise hivden önce başka sıkıntılar var demektir zaten ;D
Özelden ayrıntılı cvp vermiştim buraya da yazayım

Geçirip iyileştiğin idrar yolu enfeksiyonu hiv riskini etkilemez
Sarhoşken dikkatsizlik yapıp kondomu çıkarmadıysan risk yok kabul edilir
Her zaman korunmaya devam et
Sarhoş veya madde etkisindeyken seks yapma
UYARI: Hiç bir laboratuarla maddi manevi iş birliğim yoktur. Aksini iddia edenler kanıtlamakla yükümlüdür! Burada paylaştığım bilgiler güvenilir internet sitelerinden/güncel rehberlerden ve kendi doktorumdan edindiklerimdir. Tatmin olmayan kişiler enfeksiyon uzmanı dra danışmakta özgürdür.
 
Kullanıcı teşekkür etti: Teo128

Teo128

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Ynt: Lütfen cevap...
« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2016, 06:12:24 ÖS »
Teşekkür ederim cevaplariniz için  theodor ve mavera.
 

Shopska

  • Administrator
  • Katılımcı Üye
  • *****
  • İleti: 177
  • Teşekkür Edildi: 123 kere
  • Akıyor bu akşam maşallah..
    • Hiv ve Aids
Ynt: Lütfen cevap...
« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2016, 09:48:28 ÖS »
asdsa
Kintsukuroi
 

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
5 Yanıt
1409 Gösterim
Son İleti Mayıs 01, 2016, 03:22:32 ÖS
Gönderen: jovsi
12 Yanıt
2395 Gösterim
Son İleti Haziran 27, 2016, 12:20:02 ÖS
Gönderen: Magdur
20 Yanıt
4822 Gösterim
Son İleti Temmuz 07, 2016, 03:53:43 ÖS
Gönderen: cercei
13 Yanıt
1258 Gösterim
Son İleti Ağustos 17, 2016, 03:19:03 ÖS
Gönderen: Mavera
1 Yanıt
390 Gösterim
Son İleti Mayıs 23, 2017, 06:47:44 ÖÖ
Gönderen: Mavera