Mavi-Banner

Gönderen Konu: Yeni tanı koyuldu pozitif  (Okunma sayısı 1498 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamikaze

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 154
  • Teşekkür Edildi: 33 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #30 : Nisan 25, 2017, 08:32:37 ÖÖ »
Kanikaze o sonuçlar seninse cd4 lerin %5 oldukça düşük tedaviyle yükselir korkma. Drunun dediklerini dinle. Cd4 düşükken aşıları bekletebilir drun
@Mavera  dün bir tane aşı yapıldı hastane de  gece ateşim yuksekti ve terledim bu normalmıydi acaba  birde kafa ma takılan pet ultrason  lef bezleri için yapılıyor okudugum kadarıyla  kanser li hastalara pet yapılıyormuş  bana bir şey demedi doktorum bu konuda piyasada olmayan bir aşı yı doktorlar neden yazıyorki hiç bir yerde bulamazmıyız bunu @acısada_öldürmez senin bilgin varmı konuda
 

samurai

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 296
  • Teşekkür Edildi: 64 kere
  • hasbinallah ve ni'mel vekil...
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #31 : Nisan 25, 2017, 08:52:05 ÖÖ »
inş dostum inan yazını okurken bile aglıyorum  ya eşimde de çıkarsa çok korkuyorum gittigim hastane doğru yermi bilmıyorum internetten araştırdım ve cerrahpaşa tıp fakultesıne gitmeye karar verdim enfeksiyon bolumunu prof özel muayenesine gitsemmı dıye dusunuyorum ama bir fark edermı  orda gerektıgı kadar ılgılenırlermı bılemıyorum ve çok korkuyorum ilacı akşamları yemekle beraber alıyrum  5  10  dakıkalık sapmalar sorun olmaz degılmı  cevap verdıgın ıçın cok tesekkur ederım ınan  birisiyle konusmaya cok ıhtıyacım var hiç bir bilgim yok bu konuda

@kamikaze merak etme esinde veya çocuklarında hiçbirşey cikmicak. Bende evliyim 2 çocuğum var. ilk tanı aldığımda bende çok korktum evdekilere de geçmiştir diye,  hatta hanım ufak çocuğu emziriyordu doktor emzirmeyi bırak hemen dedi. emzirmeyi bıraktıktan 2 gün sonra çocuğun ağzında inanılmaz yaralar aft lar çıktı eyvah diyerek günlerce aglamaya başladım. Dedimki benden eşime geçti emzirerek ondanda bebeğe geçti...... Enfeksiyon dr.u hiv testi yaptı iki cocuga ve hanıma sonuç negatif, dr 2 3 ay daha beklicez dedi, ama kafada deli sorular ya varsa ya antikor üretirse vücud, napardim kedimden geçtim hiç suçu olmayan 1 kadına ve günahsız 2 yavruya nasıl yapmış olabilirdim böyle birşeyi,,,,,,  neyseki ben perişan perişan dolandım 2 hafta, en sonunda çocuk enfeksiyon dr.u  dediki;
Biz dedi vücudun antikor üretmesini neden bekliyoruz ki  3 ayı bulabiliyor, sende virüs olduğu kesin. Ben size bir güzellik yapayım  direk kanda hiv rna varmı yokmu ona bakayım dedi ve herkeze hiv rna testi yaptırdı. Sonuç 10 günde çıktı ama netice kanda hiv virüsü tespit edilemedi....

O an dünyalar benim oldu allaha şükür herşey normal. Ben tedavi oliyorum sadece..


Bak şimdi senin cd4 lerin bayağı düşmüş buda demekki sen virüsü kapalı yakın zaman olmamış, eğer esinde olsaydı virüs onun vücudu da şimdiye kadar antikor üretir di, ve elisa testindebde pozitif yazardı. Onda birşey çıkmayacak merak etme. Sen sadece kendi tedavine odaklan biraderim üzme kendini. Evdekilerin sana ihtiyacı var. Sen saglam olasinki onlara bakasin... 2 3 aya herşey normale dönecek allahin izniyle. ilk 2 3 ayda vücudunun hızlı toparlanmasını istiyorsan eğer, sağlıklı beslen, sigara varsa katiyyen bırak alkol varsa minimuma indir...
 
Kullanıcı teşekkür etti: kamikaze

kamikaze

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 154
  • Teşekkür Edildi: 33 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #32 : Nisan 25, 2017, 10:43:57 ÖÖ »
@samurai  çok saol benim kafam da hala onu düşünüyorum ya eşimde çıkarsa diye inan bunu düşünmek bile beni mahfediyor ona böyle bir şey bulaştırmış oldugum dusuncesi nasıl oluyorda eşimize bulaşmıyor onu anlamış degilim inş bulaşmamıştır
cd4 çok düşük  buda beni korkutuyor doktora beslenme konusunu sordum aynı şekil eskisi gibi devam et dedi spor derken koşu falan mı agırlık mı spor la hiç ilgilenmedim şimdiye kadar  yavaş yavaş burdan okuya**k hastalıgım hakkın da bilgi edınmeye çalısyorum
 

kamikaze

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 154
  • Teşekkür Edildi: 33 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #33 : Nisan 28, 2017, 02:52:00 ÖS »

@acısada_öldürmez  senin eczacıyla tanıştım işlerimi halletim saol
 

samurai

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 296
  • Teşekkür Edildi: 64 kere
  • hasbinallah ve ni'mel vekil...
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #34 : Nisan 28, 2017, 07:25:15 ÖS »
@kamikaze spor yapmana gerek yok herşey e normal devam  et sadece  fast food kızartma kola gibi zararlı yiyecekleri tüketmemeye çalış. Sigara alkol varsa yok et gitsin. Önceden haftada 3 4 gün alkol cigara vs içerdim. Şimdi haftada veya 2 haftada bir alkol ve 5 10 dal sigara içiyorum.  Senin cd4 ler düşük olduğu icin ilk ay kefir boza tursu soğan yeşillik vs ağırlıklı tüket. 2 ay sonra normale dönersin.
 
Kullanıcı teşekkür etti: kamikaze

kamikaze

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 154
  • Teşekkür Edildi: 33 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #35 : Nisan 28, 2017, 10:54:15 ÖS »
@kamikaze spor yapmana gerek yok herşey e normal devam  et sadece  fast food kızartma kola gibi zararlı yiyecekleri tüketmemeye çalış. Sigara alkol varsa yok et gitsin. Önceden haftada 3 4 gün alkol cigara vs içerdim. Şimdi haftada veya 2 haftada bir alkol ve 5 10 dal sigara içiyorum.  Senin cd4 ler düşük olduğu icin ilk ay kefir boza tursu soğan yeşillik vs ağırlıklı tüket. 2 ay sonra normale dönersin.
[/quote
Teşekkürler uygulayacagım tavsiyelerini
 

Lior

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 191
  • Teşekkür Edildi: 89 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #36 : Nisan 29, 2017, 12:02:08 ÖÖ »
kefir, yoğurt, boza, turşu gibi fermente yiyecekler sağlıklıdırlar fakat yediğini içtiğiniz hiçbirşey, aldığınız hiçbir vitamin veya supplement CD4 sayınızı yükseltmez.

CD4 ilaçlarınızı kullanmaya başladıktan ve bağışıklık sisteminiz tamir edildikten sonra yavaş yavaş kendiliğinden yükselmeye başlar. örneğin kamikaze arkadaşımızın 240'larda olan CD4 sayısının 450-500'e varması 2 seneyi aşar.

zaten CD4 sayısı değil yüzdesi önemlidir ve %20'den fazla olması istenir. daha da önemli olan viral yükün tespit edilemez seviyede tutulmasıdır.

kamikaze arkadaşım, CD4 sayın önümüzdeki 2-3 sene çok yavaş yükselecek, fakat bu hiç önemli değil. 200ün üzerinde oldukça bağışıklık sistemi normal çalışan bir insandan hiç bir farkın yok, viral yükün de tespit edilemez ise normal sağlıklı bir bireysin demektir.

CD4 sayını 200ün üzerinde oldukça kafana takma ve yükseltmek için de her duyduğun şeyi yapma. normal yaşantına devam et, sağlıklı beslen, alkol sigaradan uzak dur, bol sıvı tüket, bol egzersiz yap. genetiğin de sağlamsa 80 yaşına kadar yaşarsın kardeşim.

sevgiler.
 
Kullanıcı teşekkür etti: kamikaze, mazhar

My life

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 203
  • Teşekkür Edildi: 28 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #37 : Nisan 29, 2017, 12:39:51 ÖÖ »
Sana şöyle söyleyeyim @kamikaze  benimde yaklaşık 8 aydır birlikte olduğum birisi var muhtemelen sevgilimden önce bulaş oldum  öğrenir öğrenmez bunu kendisiyle paylaştım 90 günü geçti sürekli test yaptırdı ve negatif bulaşmayınca bulaşmıyor seni çok iyi anlıyorum ama kendini suçlama sende + olduğumu bilmiyordun bilseydin yapmazdın umarım herşey yolunda gider

Sevgiler.
 
Kullanıcı teşekkür etti: kamikaze, Ahmetcan26

kamikaze

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 154
  • Teşekkür Edildi: 33 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #38 : Nisan 29, 2017, 08:25:57 ÖÖ »
kefir, yoğurt, boza, turşu gibi fermente yiyecekler sağlıklıdırlar fakat yediğini içtiğiniz hiçbirşey, aldığınız hiçbir vitamin veya supplement CD4 sayınızı yükseltmez.

CD4 ilaçlarınızı kullanmaya başladıktan ve bağışıklık sisteminiz tamir edildikten sonra yavaş yavaş kendiliğinden yükselmeye başlar. örneğin kamikaze arkadaşımızın 240'larda olan CD4 sayısının 450-500'e varması 2 seneyi aşar.

zaten CD4 sayısı değil yüzdesi önemlidir ve %20'den fazla olması istenir. daha da önemli olan viral yükün tespit edilemez seviyede tutulmasıdır.

kamikaze arkadaşım, CD4 sayın önümüzdeki 2-3 sene çok yavaş yükselecek, fakat bu hiç önemli değil. 200ün üzerinde oldukça bağışıklık sistemi normal çalışan bir insandan hiç bir farkın yok, viral yükün de tespit edilemez ise normal sağlıklı bir bireysin demektir.

CD4 sayını 200ün üzerinde oldukça kafana takma ve yükseltmek için de her duyduğun şeyi yapma. normal yaşantına devam et, sağlıklı beslen, alkol sigaradan uzak dur, bol sıvı tüket, bol egzersiz yap. genetiğin de sağlamsa 80 yaşına kadar yaşarsın kardeşim.

sevgiler.
çok tesekkurler @Lior sanırım benım cd4 ler hasta olmadan oncde dusuktu çünku cok cabuk grıp olan bırıydım  sigarayı bıraktım belkı hafta sonlar 4  5 dal  inş  toparlıycam  oğlum ve eşimi zor durumda  bırakmak istemiyorum desteğiniz için hepnize  teşekküer ederim
 

kamikaze

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 154
  • Teşekkür Edildi: 33 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #39 : Nisan 29, 2017, 08:28:54 ÖÖ »
Sana şöyle söyleyeyim @kamikaze  benimde yaklaşık 8 aydır birlikte olduğum birisi var muhtemelen sevgilimden önce bulaş oldum  öğrenir öğrenmez bunu kendisiyle paylaştım 90 günü geçti sürekli test yaptırdı ve negatif bulaşmayınca bulaşmıyor seni çok iyi anlıyorum ama kendini suçlama sende + olduğumu bilmiyordun bilseydin yapmazdın umarım herşey yolunda gider

Sevgiler.
teşekkürler  @My life  şu anki tek düşüncem bu  ben artık kaderime razıyım yapacak hiçbir şey  yok ilaçlarımı almaktan başka aileme zarar gelmesin yeter bana
 

My life

  • Katılımcı Üye
  • *
  • İleti: 203
  • Teşekkür Edildi: 28 kere
Ynt: Yeni tanı koyuldu pozitif
« Yanıtla #40 : Nisan 29, 2017, 11:56:16 ÖÖ »
Hayata başka bir pencereden bakmaya hoş geldin arkadaşım sağlığına dikkat et bu süreçte sakın kendink üzüm olumsuzluklara kapılma. Hayat sana daha çok şey öğretecek tek sınavımız bu değil.

Rabbim daha kötü acılar vermesin sen olumlu düşün ve hayata güzel bak bu sayede ailende senin yanında daha mutlu görünecektir. Her şer bin hayır bence vardır bundada bir hikmet üzülme hayat güzel seni sevenler var sıkı sıkı sarıl hayata.
 
Kullanıcı teşekkür etti: kamikaze

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
22 Yanıt
1451 Gösterim
Son İleti Aralık 20, 2016, 11:10:10 ÖS
Gönderen: Mavera
2 Yanıt
798 Gösterim
Son İleti Nisan 12, 2017, 09:20:16 ÖÖ
Gönderen: ehlikeyhif
33 Yanıt
1816 Gösterim
Son İleti Ocak 11, 2017, 02:15:22 ÖS
Gönderen: My life
Yeni Tanı

Başlatan ankist « 1 2 3 » HIV + KÖŞE

41 Yanıt
3092 Gösterim
Son İleti Mayıs 15, 2017, 07:23:46 ÖÖ
Gönderen: Mavera
1 Yanıt
280 Gösterim
Son İleti Şubat 27, 2017, 08:24:38 ÖS
Gönderen: Mavera